ALMÁR 369

Mindset & Spiritualiteit

Wij zijn Kyra en Aylene en wij hebben samen ALMÁR opgezet. Wij zijn al jaren bevriend met elkaar en na jarenlang ons eigen pad te hebben gevolgd, hebben we besloten onze krachten te gaan bundelen.

Zo is Kyra mindset coach & Aylene spiritueel coach. Mindset en spiritualiteit staan zo met elkaar in verbinding, dat het een bijna niet zonder het ander kan! Dit hebben wij geleerd door persoonlijke ervaringen en van onze klanten in de afgelopen jaren.

Met ALMÁR willen wij jullie inspireren en motiveren om persoonlijk en spiritueel (verder) te ontwikkelen, zodat jij voor je (authentieke) zelf durft te kiezen en de stappen gaat zetten richting jouw droomleven!

ALMÁR

In de Spaanse taal betekent ‘alma’ ‘ziel’, ‘mar’ betekent ‘zee’ en ‘al mar’ betekent ‘naar de zee’ of ‘aan zee’. Samengevoegd dus ALMÁR. Beiden hebben wij een diepe connectie met Spanje en met de zee. De zee heeft iets mysterieus, iets machtigs. Niet alleen is water het hoofdbestanddeel van het menselijk lichaam, water symboliseert tevens onze gevoelens en emoties. Misschien heb je het zelf ook wel eens ervaren: je wandelt op het strand en neemt de prachtige bewegingen van de zee waar. Je sluit je ogen en hoort de golven, die de kracht hebben om je met allerlei emoties te overspoelen. Deze emoties ebben langzaam weg en maken op den duur plaats voor intens geluk en een prachtige kalmte. Rust in je hoofd.

It’s always ourselves we find in the sea.

Misschien ervaar je het zelf heel anders, maar dit is het effect dat de zee op ons heeft. De zee houdt je een spiegel voor en confronteert je met het diepste van je ziel. Maar de zee wakkert ook een prachtig gevoel van euforie aan. Wij voelen ons daarom het gelukkigst en ‘most alive’ als we dicht bij de zee zijn.

Bij de zee vinden we onszelf terug.

En dat is precies onze missie met ALMÁR: je weer helpen verbinden met je authentieke zelf, zodat jij jezelf weer kunt terugvinden. Want alles wat we nodig hebben om gelukkig(er) te zijn, zit al binnen in onszelf.